Laatste actie voor Zuid-Afrika

Heey allemaal,
Nog maar 12 dagen en dan gaat mijn expeditie naar Zuid-Afrika beginnen. Als afsluiting van dit alles ga ik nog één laatste actie houden om nog zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderen daar, en het laatste beetje van reis te betalen!

Ik ga een feest en een rad van avontuur houden op  VRIJDAG 3 JULI 2015
Ik het feest en het rad van avontuur geven als afsluiting van al mijn projecten voor mijn expeditie naar Zuid-Afrika Het feest wordt gehouden op VRIJDAG 3 JULI in de kantine van Dijkvogels (Lange Kruisweg 44f) van 21:30 tot 01:00 de entree kost €5,- en dit is voor mijn expeditie naar Zuid-Afrika.
Voor het feest ga ik eerst een rad van avontuur houden van 18:30 tot 21:00. Er zullen een paar rondes zijn en per ronden gaan er 120 lootjes worden verkocht voor €1,- per stuk, waarmee je leuke prijzen kan winnen. Ik hoop dat je kan komen en neem gerust vrienden, vriendinnen, familie of buren mee . Ik hoop op een zeer geslaagde avond.
Lieve groetjes Melissa

Geplaatst in Acties | Een reactie plaatsen

Koningsdag

Morgen sta ik van 10:00 tot 13:00 op het Rabo veldje in Maasdijk, met broodjes frikandel en kroket voor €1,50 per stuk en heerlijke gekleurde suikerspinnen voor €1,00 per stuk. Hopelijk komen er veel mensen, blijft het droog en breekt de zon nog een beetje door! En alvast voor iedereen een fijne Koningsdag morgen!

https://www.facebook.com/opexpeditienaarzuidafrika?fref=ts

Geplaatst in Reisverslagen | Een reactie plaatsen

High-Tea Voor het goede doel

In de voorjaarsvakantie organiseer ik een gezellige High-Tea bij mij thuis. Je kan deelnemen aan de High-Tea vanaf minimaal €10,-  Deze middag ga ik organiseren zodat ik hoop dat ik geld binnen kan halen voor mijn expeditie naar Zuid-Afrika! Dus neem al je vrienden, kennissen en buren gezellig mee, want iedereen is welkom! Van 1 t/m 16 augustus ga ik dit jaar namelijk naar Zuid-Afrika. Ik ga met een groep van 20 jongeren. Ik wil meer leren over andere culturen, hoe het is om in een ontwikkelingsland op te groeien en iets doen voor de mensen daar.

download

Tijdens deze leerzame reis gaan we als vrijwilliger aan de slag bij ontwikkelingsprojecten, werken we samen met de lokale bevolking en ondernemen we avontuurlijke activiteiten. Kortom, een leuke en nuttige investering in de toekomst van mezelf en van anderen!

Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected] met de gegevens die onderaan deze bladzijde staan. Omdat ik een maximaal aantal plaatsen heb hoop ik zo snel mogelijk jouw datum te kunnen bevestigen. Dus je aanmelding is zeker als je van mij een bevestiging hebt gehad. Je hoeft ook pas te betalen op de dag zelf! Inschrijven kan tot zondag 15 februari.

Iedereen alvast heel erg bedankt en ik hoop op 3 geslaagde middagen!                                 Met lieve groetjes Melissa Verkade 06-31932238


 

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Ik geef me hierbij op om deel te nemen aan de High-Tea op:

  • Maandag 23 februari van 12:00 uur tot 15:00 uur
  • Donderdag 26 februari van 12:00 uur tot 15:00 uur
  • Vrijdag 27 februari van 14:00 uur tot 16:30 uur

Ik kom met        personen

Geplaatst in Acties | Een reactie plaatsen